Vessøya Wit er et mildt hveteøl av belgisk type, med koriander og appelsinskall.

Vessøya Wit er gjæret med Sigmund Gjernes Voss kveik, og dermed er den norske forbindelsen opprettet.

Vessøya Wit er også laget av hvetemalt, byggmalt og humle (Hallertau Perle) i tillegg til grimstadvann.

Vessøya smaker godt til retter av sjømat eller alene.

Smaker best mellom 4 og 6 °C.

Ingredienser
Vann, bygg- og hvetemalt, humle (Perle), gjær (Sigmund Gjernes-kveik), korianderfrø og pomeransskall.
Inneholder: Bygg og hvete.

IBU 16
Alkohol: 4,7 % vol
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Vessøya Spotify playlist







Homborøy Session IPA er en frisk, lettdrikkelig og humlepreget øl, basert på  typen India Pale Ale, med en alkoholstyrke på 4,7% vol.

Homborøy er laget av bygg- og hvetemalt og 4 forskjellige humletyper (Warrior, Amarillo, Simcoe og Citra), grimstadvann og gjær.

Homborøy passer godt til smaksrik, salt og fet mat, og smaker best mellom 4 og 7°C.

Ingredienser
Vann, byggmalt, hvete, humle (Warrior, Amarillo, Citra og Simcoe) og gjær.
Inneholder: Bygg og hvete.

IBU 30
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Homborøy Spotify playlist







Havnevåg APA er et øl av typen amerikansk pale ale, med hint av tropiske frukter. Den har en alkoholstyrke på 4,7% vol.

Havnevåg er laget av bygg- og hvetemalt, kandissukker, humle, grimstadvann og gjær.

Havnevåg passer gjerne til rød fisk, hvitt kjøtt eller salat, og smaker best mellom 4 og 8°C.

Ingredienser
Vann, byggmalt, hvetemalt, kandissukker, humle (Mosaic og gjær.
Inneholder: Bygg og hvete

IBU 34
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Havnevåg Spotify playlist








Gåsa Gose er en syrlig øltype med opphav i Goslar i tyske Niedersachsen. Vi har samarbeidet om smakssammensetning  med chef og eier av Smag & Behag i Grimstad, Hans Petter Klemmetsen. Alkoholstyrken er på 3,2% vol.

Gåsa Gose  er laget med tre forskjellige korntyper; hvete, bygg og havre. Den er syrnet med blåbærbiola og tilsatt salt og korianderfrø ifølge den tyske tradisjonen.

Gåsa Gose smaker godt til fisk, skalldyr eller alene. Smaken kommer best fram hvis den nytes ved en temperatur på mellom 4 og 6°C.

Ingredienser
Vann, bygg- og hvetemalt, humle (Perle), gjær, melkesyre, korianderfrø og kosher salt.
Inneholder: Bygg, hvete og melk.

IBU 12
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Gåsa Spotify playlist