Gåsa Gose er en syrlig øltype med opphav i Goslar i tyske Niedersachsen. Vi har samarbeidet om smakssammensetning  med chef og eier av Smag & Behag i Grimstad, Hans Petter Klemmetsen. Alkoholstyrken er på 3,2% vol.

Gåsa Gose  er laget med tre forskjellige korntyper; hvete, bygg og havre. Den er syrnet med blåbærbiola og tilsatt salt og korianderfrø ifølge den tyske tradisjonen.

Gåsa Gose smaker godt til fisk, skalldyr eller alene. Smaken kommer best fram hvis den nytes ved en temperatur på mellom 4 og 6°C.

Ingredienser
Vann, bygg- og hvetemalt, humle (Perle), gjær, melkesyre, korianderfrø og kosher salt.
Inneholder: Bygg, hvete og melk.

IBU 12
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Spotify playlist


Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.







Havnevåg APA er et øl av typen amerikansk pale ale, med hint av tropiske frukter. Den har en alkoholstyrke på 4,7% vol.

Havnevåg er laget av bygg- og hvetemalt, kandissukker, humle, grimstadvann og gjær.

Havnevåg passer gjerne til rød fisk, hvitt kjøtt eller salat, og smaker best mellom 4 og 8°C.

Ingredienser
Vann, byggmalt, hvetemalt, kandissukker, humle (Mosaic og gjær.
Inneholder: Bygg og hvete

IBU 34
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Spotify playlist


Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.