Gåsa Gose er en syrlig øltype med opphav i Goslar i tyske Niedersachsen. Vi har samarbeidet om smakssammensetning  med chef og eier av Smag & Behag i Grimstad, Hans Petter Klemmetsen. Alkoholstyrken er på 3,2% vol.

Gåsa Gose  er laget med tre forskjellige korntyper; hvete, bygg og havre. Den er syrnet med blåbærbiola og tilsatt salt og korianderfrø ifølge den tyske tradisjonen.

Gåsa Gose smaker godt til fisk, skalldyr eller alene. Smaken kommer best fram hvis den nytes ved en temperatur på mellom 4 og 6°C.

Ingredienser
Vann, bygg- og hvetemalt, humle (Perle), gjær, melkesyre, korianderfrø og kosher salt.
Inneholder: Bygg, hvete og melk.

IBU 12
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Spotify playlist


Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.



















Homborøy Session IPA er en frisk, lettdrikkelig og humlepreget øl, basert på  typen India Pale Ale, med en alkoholstyrke på 4,7% vol.

Homborøy er laget av bygg- og hvetemalt og 4 forskjellige humletyper (Warrior, Amarillo, Simcoe og Citra), grimstadvann og gjær.

Homborøy passer godt til smaksrik, salt og fet mat, og smaker best mellom 4 og 7°C.

Ingredienser
Vann, byggmalt, hvete, humle (Warrior, Amarillo, Citra og Simcoe) og gjær.
Inneholder: Bygg og hvete.

IBU 30
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

0,44 ℓ℮
Eske 24 x 0,44 ℓ

Produktark/Product sheet
Spotify playlist


Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.