
Gåsa Gose er en syrlig øltype med opphav i Goslar i tyske Niedersachsen. Vi har samarbeidet om smakssammensetning med chef og eier av Smag & Behag i Grimstad, Hans Petter Klemmetsen. Alkoholstyrken er på 3,2% vol.
Gåsa Gose er laget med tre forskjellige korntyper; hvete, bygg og havre. Den er syrnet med blåbærbiola og tilsatt salt og korianderfrø ifølge den tyske tradisjonen.
Gåsa Gose smaker godt til fisk, skalldyr eller alene. Smaken kommer best fram hvis den nytes ved en temperatur på mellom 4 og 6°C.
Ingredienser
Vann, bygg- og hvetemalt, humle (Perle), gjær, melkesyre, korianderfrø og kosher salt.
Inneholder: Bygg, hvete og melk.
IBU 12
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ
Produktark/Product sheet
Spotify playlist

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.


Kampen Kveik er en tradisjonell pale ale tilsatt rabarbra og norsk tradisjonsgjær.
Kampen Kveik er laget av maltet bygg, hvete og havre, i tillegg til de fem humletypene Warrior, Columbus, Mosaic, Fuggles og Nelson Sauvin.
Som navnet tilsier, er Kampen Kveik laget med den norske tradisjonsgjæren kveik, nærmere bestemt Sigmund Gjernes Voss-kveik. I tillegg har vi tilsatt litt rabarbra fra Røyse Frukt- og Bærpresseri på Ringerike.
Kampen Kveik smaker godt sammen med skalldyr, fisk og lyst kjøtt eller alene.
Smaker best mellom 4 og 6°C.
Ingredienser
Vann, byggmalt, hvetemalt, havremalt,
rabarbrasirup, humle (Warrior, Columbus, Mosaic, Fuggles, Nelson Sauvin) og gjær
(Voss kveik). Inneholder: Bygg, hvete og havre.

IBU 36
Alkohol: 4,7 % vol.
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ
Produktark/Product sheet
Spotify playlist

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.