
Gåsa Gose er en syrlig øltype med opphav i Goslar i tyske Niedersachsen. Vi har samarbeidet om smakssammensetning med chef og eier av Smag & Behag i Grimstad, Hans Petter Klemmetsen. Alkoholstyrken er på 3,2% vol.
Gåsa Gose er laget med tre forskjellige korntyper; hvete, bygg og havre. Den er syrnet med blåbærbiola og tilsatt salt og korianderfrø ifølge den tyske tradisjonen.
Gåsa Gose smaker godt til fisk, skalldyr eller alene. Smaken kommer best fram hvis den nytes ved en temperatur på mellom 4 og 6°C.
Ingredienser
Vann, bygg- og hvetemalt, humle (Perle), gjær, melkesyre, korianderfrø og kosher salt.
Inneholder: Bygg, hvete og melk.
IBU 12
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ
Produktark/Product sheet
Spotify playlist

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.
SPRUDLENDE EPLESIDER
MED HUMLEPREG
Homborsider Eple er en lett sprudlende eplesider med et syrlig preg og en merkbar sødme.
Homborsider Eple er et samarbeid mellom Homborsund Bryggeri og Det Norske Brenneri.
Råvarene består av epler (Summerred og Aroma), humle (Mosaic) og gjær.
Humlesorten – Mosaic – er foredlet i USA, og tilfører eplearomaen innslag av tropisk frukt, sitrus og furunål.
Homborsider Eple passer godt til fisk og sjømat eller som aperitiff.
Ingredienser
Eple (Summerred og Aroma),
humle (Mosaic) og gjær.
Halvtørr
Alkohol: 4,7% vol.
0,44 ℓ℮
Eske 24 x 0,44 ℓ
Produktark/Product sheet
Spotify playlist

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.