Gåsa Gose er en syrlig øltype med opphav i Goslar i tyske Niedersachsen. Vi har samarbeidet om smakssammensetning  med chef og eier av Smag & Behag i Grimstad, Hans Petter Klemmetsen. Alkoholstyrken er på 3,2% vol.

Gåsa Gose  er laget med tre forskjellige korntyper; hvete, bygg og havre. Den er syrnet med blåbærbiola og tilsatt salt og korianderfrø ifølge den tyske tradisjonen.

Gåsa Gose smaker godt til fisk, skalldyr eller alene. Smaken kommer best fram hvis den nytes ved en temperatur på mellom 4 og 6°C.

Ingredienser
Vann, bygg- og hvetemalt, humle (Perle), gjær, melkesyre, korianderfrø og kosher salt.
Inneholder: Bygg, hvete og melk.

IBU 12
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Spotify playlist


Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.






Gråholmen Porter har hentet sin inspirasjon i engelsk og irsk øltradisjon. Vannet som brukes i Gråholmen Porter er grimstadvann, tilsatt noe kalsiumsulfat for å avrunde munnfølelsen. Alkoholstyrken er på 4,7% vol.

Gråholmen Porter er laget av byggmalt, flaket havre, humle (Columbus og Styrian Golding) i tillegg til grimstadvann og gjær.

Gråholmen Porter passer godt til kraftige retter av rødt kjøtt eller vilt, oster som cheddar og stilton eller sjokoladebaserte desserter. Smaker best mellom 6 og 10°C.

Ingredienser
Vann, byggmalt, havreflak, humle (Columbus, Styrian Golding) og gjær.
Inneholder: Bygg og havre.

IBU 30
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Spotify playlist


Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.