Gåsa Gose er en syrlig øltype med opphav i Goslar i tyske Niedersachsen. Vi har samarbeidet om smakssammensetning  med chef og eier av Smag & Behag i Grimstad, Hans Petter Klemmetsen. Alkoholstyrken er på 3,2% vol.

Gåsa Gose  er laget med tre forskjellige korntyper; hvete, bygg og havre. Den er syrnet med blåbærbiola og tilsatt salt og korianderfrø ifølge den tyske tradisjonen.

Gåsa Gose smaker godt til fisk, skalldyr eller alene. Smaken kommer best fram hvis den nytes ved en temperatur på mellom 4 og 6°C.

Ingredienser
Vann, bygg- og hvetemalt, humle (Perle), gjær, melkesyre, korianderfrø og kosher salt.
Inneholder: Bygg, hvete og melk.

IBU 12
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Spotify playlist


Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Informasjon finner du på helsenorge.no.






Bufjord Brown Ale er en variant av engelsk brown ale, med et preg av anis, kaffe og kanel og har en alkoholstyrke på 4,7% vol.

Bufjord er laget av bygg-, havre- og rugmalt, humle og krydder.

Bufjord passer godt til litt kraftig og fet mat, og vil smake best mellom 10 og 14°C.

INGREDIENSER
Vann, byggmalt, havremalt, rugmalt, kandissukker, humle (Columbus, Cascade), krydder (stjerneanis, kanel, kaffebønner) og gjær.

IBU 35
0,33 ℓ℮
Eske 24 x 0,33 ℓ
KeyKeg 20 ℓ

Produktark/Product sheet
Bufjord Spotify playlist